Click here for ayenbobo

Ada Apa Dengan Nuffnang?

Monday, August 29, 2011

Syoknya Dapat Duit Raya rm100


As Salam, sebut jer psl duet raya, sapa xna kn? hehe, tp tu dlu mse kte bdk2 lg bole la, skrg ni da hmpir na jd bapa org da, xkn na bt cm dlu2 lg, tp skrg zaman da moden, xyah g raya umah org pon ley dpt duet raya, cmne tu? nmpk x banner beso kt ats tu, korunk klik je banner tu utk maklumat lanjut, aq da link kn ke entry owner punye contest tu, hehe...aq na join mende ni, kot2 ad rezeki ke kn...korg jgn jeles, na mng join la...jom2...

Jadi, utk slogan tu, "Blog cintairmata...mengikut apa yang boleh aku katakan, tuan punye blog nie memang seorang yang kreatif dan selalu datang dgn idea-idea yang lain dan baru" (23 patah perkataan)

P/S : haha, aq xtau na susun ayt sgt, anyway, wish me luck 4 my duet raya...amin....=) Majulah Blog untuk diri sendiri...

1 comment:

Siti Suhaila said...

tq.. nice slogan :D